CIKGUADIES WEBLOG....!

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada saya di haidie67@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Tersendiri © 2009 http://cikguadies.blogspot.com
MARI BELAJAR SEJARAH ...

Mari Kita Belajar Sejarah,
Demi Jadi Rakyat Sejati,
Agar Hidup Lebih Terarah,
Jangan Kita Menyesal Nanti.

PENCERAMAH SEJARAH SPM TUISYEN ATAU KELAS DI RUMAH

2013 Sejarah WAJIB LULUS! Anda perlukan lebih kefahaman & kemahiran subjek Sejarah? Perlu khidmat kepakaran Guru Cemerlang Sejarah yang berpengalaman? Dengan harga khidmat yang berpatutan, sila hubungi saya SEGERA sebelum anda ketinggalan! Emel saya sebelum jadual saya penuh pada tahun ini di haidie67@gmail.com ...


Anda Tanya CikguAdies Jawab!

Thursday, July 31, 2014

TAJUK-TAJUK TUDINGAN SEJARAH SPM K2 - 2014

Salam dan selamat sejahtera,
Kali ini cikgu kembali menampilkan booklet TAJUK-TAJUK TUDINGAN SEJARAH SPM K2 kepada semua calon Sejarah SPM 2014. Booklet ini memberikan anda tajuk2 penting yang dijangkakan keluar dalam exam tahun ini. Sesiapa yang berminat boleh hubungi cikgu di haidie67@gmail.com .... harga 1 booklet RM12.00. Pembelian MESTI 10 naskah ke atas. NO POST. BYHAND ONLY ....!


4 comments:

TrophyCanaXin said...

ade jawapan untuk esei ker?

TrophyCanaXin said...

Ade jawapan untuk kertas 2 esei ?

Anonymous said...

Hello cikgu, nak tanya cikgu ada jawapan untuk tajuk-tajuk tundingan [mesti jawab part]? Struktur dan esei. terima kasih

Anonymous said...

assalamualaikum cikgu, boleh mintak skema pecutan sejarah dlm buku tu x? email saye ye ;)