CIKGUADIES WEBLOG....!

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada saya di haidie67@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Tersendiri © 2009 http://cikguadies.blogspot.com
MARI BELAJAR SEJARAH ...

Mari Kita Belajar Sejarah,
Demi Jadi Rakyat Sejati,
Agar Hidup Lebih Terarah,
Jangan Kita Menyesal Nanti.

PENCERAMAH SEJARAH SPM TUISYEN ATAU KELAS DI RUMAH

2013 Sejarah WAJIB LULUS! Anda perlukan lebih kefahaman & kemahiran subjek Sejarah? Perlu khidmat kepakaran Guru Cemerlang Sejarah yang berpengalaman? Dengan harga khidmat yang berpatutan, sila hubungi saya SEGERA sebelum anda ketinggalan! Emel saya sebelum jadual saya penuh pada tahun ini di haidie67@gmail.com ...


Anda Tanya CikguAdies Jawab!

Sunday, August 16, 2009

Kem Kadet Bomba & Penyelamat

Bertarikh 14 - 16 Ogos 2009 - Kem Kadet Bomba & Penyelamat SMK Taman Maluri telah berjaya dilaksanakan dengan cemerlang hasil daripada semua pihak. Penghargaan utama diberikan kepada semua jurulatih dari Balai Bomba Pudu terutamanya Encik Harashid dan kumpulannya. Mereka ini telah memberi komitmen cemerlang dan sokongan padu dalam apa jua program KBP sekolah. Terima kasih sekali lagi.

Sepanjang 3 hari 2 malam program berlangsung, pelbagai aktiviti dijalankan. Syukur kerana sepanjang tempoh itu tidak ada apa-apa kejadian yang tidak elok berlaku.

No comments: