CIKGUADIES WEBLOG....!

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada saya di haidie67@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Tersendiri © 2009 http://cikguadies.blogspot.com
MARI BELAJAR SEJARAH ...

Mari Kita Belajar Sejarah,
Demi Jadi Rakyat Sejati,
Agar Hidup Lebih Terarah,
Jangan Kita Menyesal Nanti.

PENCERAMAH SEJARAH SPM TUISYEN ATAU KELAS DI RUMAH

2013 Sejarah WAJIB LULUS! Anda perlukan lebih kefahaman & kemahiran subjek Sejarah? Perlu khidmat kepakaran Guru Cemerlang Sejarah yang berpengalaman? Dengan harga khidmat yang berpatutan, sila hubungi saya SEGERA sebelum anda ketinggalan! Emel saya sebelum jadual saya penuh pada tahun ini di haidie67@gmail.com ...


Anda Tanya CikguAdies Jawab!

Wednesday, September 17, 2008

Memohon Jawatan Guru Cemerlang

Pada 16 September 2008, sekali lagi aku memohon jawatan sebagai Guru Cemerlang. Tahun lepas 2007 aku telah mengisi lengkap borang permohonan tersebut tetapi sehingga kini masih belum ada jawapannya. Apa yang lucunya ialah pihak JPWP telah fakskan surat rasmi jawatan pada 16 September 2008 tetapi perlu diisi dan dikembalikan lengkap kepada Unit Menengah JPWP pada 17 September 2008... kelakarkan? Aku dan teman-teman guru yang berminat apa lagi setelah diberitahu oleh Penolong Kanan Tadbir tentang keperluan ini terus mengisi borang permohonan. Semua lampiran sijil dan syarat diperlukan segera terpaksalah aku minta bantuan daripada Kak Dillah kerani ...nasib baik sporting (walaupun waktu rehat dia sanggup tolong aku .... terima kasih!)

Selepas itu aku bersama cikgu Azrin dan Razidah bergegas ke JPWP untuk menghantar borang permohonan tersebut kerana mengikut syarat yang diiklankan itu kami perlu 'key in' sendiri segala butiran maklumat. Sebaik tiba di kaunter Unit Menengah JPWP kami disambut baik oleh Encik Suraimi (kawan lama) ... lega ler coz ada kawan boleh bantu.

Bincang punya bincang sebenarnya aku tidak perlu lagi mengisi borang permohonan coz tahun lepas aku telah apply jawatan itu, lagipun borang yang kami isi hari ini tak cukup ... terpaksalah diberi borang baru. Apa lagi kamipun balik ler ...nak watper lagi kan? Keesokan harinya aku diberitahu oleh Pengetua bahawa aku tak perlu lagi mengisi borang tersebut ... lega rasanya. Harapan aku semoga aku dapat jawatan ini kerana aku betul-betul berminat dan aku yakin aku berpotensi dan berkebolehan ... cewahhhh!

No comments: