CIKGUADIES WEBLOG....!

Semoga apa yang terkandung dalam blog ini dapat membantu guru-guru, pelajar dan sesiapa sahaja di luar sana yang mahukan kelainan dalam pembelajaran SEJARAH. Sebarang komentar, pertanyaan dan perkongsian ilmu bolehlah diemelkan kepada saya di haidie67@gmail.com. Sama-samalah kita MEMARTABATKAN SUBJEK SEJARAH.

NOTIS PENAFIAN:

Anda dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan blog ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tetapi pihak kami TIDAK BERTANGGUNGJAWAB di atas kesahihan sebarang maklumat yang dipaparkan.

Hak Cipta Tersendiri © 2009 http://cikguadies.blogspot.com
MARI BELAJAR SEJARAH ...

Mari Kita Belajar Sejarah,
Demi Jadi Rakyat Sejati,
Agar Hidup Lebih Terarah,
Jangan Kita Menyesal Nanti.

PENCERAMAH SEJARAH SPM TUISYEN ATAU KELAS DI RUMAH

2013 Sejarah WAJIB LULUS! Anda perlukan lebih kefahaman & kemahiran subjek Sejarah? Perlu khidmat kepakaran Guru Cemerlang Sejarah yang berpengalaman? Dengan harga khidmat yang berpatutan, sila hubungi saya SEGERA sebelum anda ketinggalan! Emel saya sebelum jadual saya penuh pada tahun ini di haidie67@gmail.com ...


Anda Tanya CikguAdies Jawab!

Friday, January 25, 2013

BENGKEL PEMBINAAN BAHAN PORTAL PdP SEJARAH BERSAMA FROG VLE

Tanggal 21 - 23 Januari 2013 - Aku bersama 13 orang lagi Guru Cemerlang Sejarah Kuala Lumpur dan Selangor telah menyertai BENGKEL PEMBINAAN BAHAN PORTAL PdP SEJARAH (e-KIS) dengan kerjasama hebat FROG VLE bertempat di D6 YTL Sentul East. Matlamat bengkel ini bertujuan menyediakan tapak PdP Sejarah kelolaan Bahagian Pembangunan Kurikulum (BPK) bagi kegunaan guru-guru Sejarah dan calon SPM. Diharapkan sumbangan kecil pihak kami ini mampu membantu calon SPM dan komuniti di luar sana ke arah Sejarah Wajib Lulus 2013. Penghargaan tidak terhingga diberikan kepada trainers Usha dan Arafeh atas komitmen dan menjadi guru yang terbaik buat kami selama tiga hari tersebut. Terima kasih!

No comments: